Dialoghytte

Dialoghytte med kunden på lag!

Dialoghytta fra Røros Entreprenør skapes gjennom lang erfaring og den gode samtalen.

20 års erfaring med byggevirksomhet kombinert med kundens kreativitet og ønsker blir til spennende og friske løsninger.

Som kunde kan du legge føringer og ønsker i så stor grad som dere selv ønsker. Noen har mange ideer og tanker, andre ønsker innspill og inspirasjon.

Vi stiller med en god blanding av lang erfaring og ung nytenkning som bistår gjennom hele byggetiden.

Vår sivilarkitekt Hans Petter og våre byggingeniører Haakon og Martin tegner og visualiserer hytta i planleggingsfasen. Vi tegner og presenterer hytta i 3d plassert på tomta, slik at dere kan finne den helt riktige plasseringa i forhold til sol og utsikt.

 Når vi har tegninger og alt på plass tar vi oss av byggesaken mot kommunen, gravearbeid, grunnmur, byggearbeider, elektriker og rørlegger.

Vi kan også levere hytta tilrettelagt for selvvalgt egeninnsats.

Slik fungerer prosessen

 1. 1
  Dialog

  Vårt første møte skaper kontakt og gjør oss kjent. Vi gjør oss opp en idé om hva som er deres ønsker og tanker rundt design, størrelse og budsjett.
 2. 2
  Tegning og byggesak

  Deretter kommer vi opp med noen forslag på planløsning og fasader. Når vi har kommet frem til en løsning gjennomfører vi byggesak mot kommunen.
 3. 3
  Graving og grunnarbeid

  Etter byggesaken er det vår grunnarbeider, Evavolds maskin som ordner tomta klar til grunnmur. Vår murer, Svale, ordner så en solid grunnmur for hytta.
 4. 4
  Trearbeid

  Når grunnmuren er på plass og byggesettet er levert bygger våre dyktige snekkere hytta som avtalt, alt fra råbygg til komplett ferdigstilling. Du vil hele tiden ha kontakt med oss også under denne fasen av byggeprosessen. 
 5. 5
  Elektriske installasjoner og rør

  Vi samarbeider tett med faste underleverandører som installerer alt av elektriske installasjoner og rør du måtte trenge på den nye hytta. Du skal ikke måtte trenge å lete rundt etter andre for dette. Vi tar oss av det!
 6. 6
  Innflyttingsklar

  Dermed er den nye hytta, i dialog med oss, klar til innflytting og mange fine minner i vente!

Vi koordinerer alt fra A til Å slik at prosessen blir best mulig for dere som kunde.

Kom i dialog med oss!